FEMËR-FEMËR

Nëse ju jeni një vajzë dhe jeni e tërhequr nga vajzat apo gratë tjera, orientimi juaj seksual është lezbike. Lezbiket kanë bërë shumë për emancipimin dhe lirinë e të gjitha grave, kështu që atom und të merren si të guximshme, solidarizuese, dhe intelegjente. Mbajeni këtë në mendje, sepse mund të ndodh që familja dhe miqtë tuaj të kenë vështirësi për të pranuar orientimin tuaj seksual. Homoseksualiteti në adoleshencë, mund të jetë vetem një fazë që ju jeni duke e kaluar, por nëse ju jeni të sigurt se juve nuk ju tërheqin mashkujt, atëherë jini e qëndrueshme pavarsishtë nga presioni për rreth. Ju duhet të inkurajoheni nga fakti se lezbike janë gratë e mëdha si Judith Butler, Jane Adams aktiviste femërore e cila është shpërblyer me Çmimin Nobel për Paqe, aktorja Jodie Foster dhe Cynthia Nixon dhe lojtarja e tenisit Martina Navratilova.

This entry was posted in Orientimi seksual and tagged , , . Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.