FEMËR-MASHKULL-MASHKULL-FEMËR

Nëse jeni të tërhequr nga të dy gjinit, orientimi juaj është biseksual. Në moshën e pubertetit kjo mund të jetë vetëm një fazë që jeni duke e kaluar, por ju duhet ta dini se shumë psikologë besojnë se shumica e njerzve në botë janë nga natyra biseksual. Kultura është ajo që na detyron të përcaktohemi në njërën prej anëve të marrdhënieve, homoseksuale apo heteroseksuale. Ana e mirë / për njerëzit biseksual është që ata si gjithe bota nuk I ndajnë njerëzit sipas seksit, por nga cilësit e tyre të brendshme. Ti bie në dashuri me një person, e jo me organet e tij/saj seksuale dhe ju mund të përjetoni kënaqësi seksuale si me partner mashkull dhe femër. Marlene Dietrich, Dru Barimor, Casanova, Oscar Wilde dhe Alexandri I Madh janë të njohur për filmat, librat, aventurat dhe pushtimet, por edhe për orientimet e tyre biseksuale.

This entry was posted in Orientimi seksual and tagged , , . Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.