Tag Archives: zaljubljenost

Anët e mira dhe të këqija të pasionit

ANËT E MIRA SHËNDETI DHE BUKURIA Njerëzit e dashuruar kanë sy të ndriçuar. Faqet e tyre skuqen, dhe mungesa e oreksit mund të çojë në një trup të hollë! Gjithashtu, tronditja, adrenalina që ju godet çdo herë që e shihni një njeri të dashur, mendoni për të, apo kur dikush e përmend atë, ka ndikim […]

Posted in Dashuria dhe rënia në Dashuri | Also tagged , , | Leave a comment