Tag Archives: vlažni snovi

Ereksioni dhe ëndrrat e lagura

Ereksioni Ereksioni është kur organi juaj seksual ngritet, zgjërohet,ngritet nga eksitimi seksual. Ai mund të shkaktohet nga kontakti, shiqimi, mendimet….dhe është shumë mirë nëse mund ta shkaktoni lehtë. Nëse kjo ndodhë në pishinë ju mundë të jeni në siklet, por paramendoni se sa e turpshme kjo do të ishte në qoftë se, në një tjetër […]

Posted in Djemtë në Pubertet | Also tagged , , | Leave a comment