Tag Archives: sr

Frikat dhe sikletet

SI MUND TA DI NËSE ËSHTË MJAFT I MADH? Në asnjë mënyrë! Hudhe vizoren dhe fillo të mendosh! Për seks të mirë, nuk ka rëndësi madhësia por aftësitë, dhe ju mund të aftësoheni nëse keni besimë dhe imagjinatë. Gjatësia e një penisi mesatar, te një mashkulli i rritur, është 12.7 deri 14.5 cm. Thellësia e […]

Posted in Spremni smo | Also tagged , , | Leave a comment

Miratimi

JO NËNKUPTON: JO!!! Fjala JO, në gjuhën tonë nënkupton mohim. Kjo rregull e mirënjohur gramatikore është vlerë special kur i referohemi seksit. Nëse partneri juaj thotë jo, në asnjë rast nuk nënkupton PO apo NDOSHTA. Insistimi në marëdhënie seksuale nënkupton përpjekje për presion mbi personin tjetër, shantazh atë person, konfuzitet dhe detyrim i atij personi […]

Posted in Ne znam | Also tagged , , , | Leave a comment

Seksi, drogat & alkoholi

Alkoholi dhe drogat na bëjnë t’i harrojmë limitet tona, humbim edhe kontrollin. Shumë lehtë mund të ju ndodh që të bëni seks pa mbrojtje, apo edhe më keq – seksin që nuk e dëshironi. Pijet dhe marihuana na ndihmojnë që të çmendemi, por gjithashtu edhe ti “tërheqim” problemet. Nuk është e thënë të jetë vetëm […]

Posted in Ne znam | Also tagged , , , | Leave a comment

Presioni mediave

Nuk kemi arsye ta gënjejmë vehtën: ne jetojmë në botë pornografike. Seks reklamat shiten në çdo anë. Prej gomave të automobileve dhe kozmetikës deri te supat. Përderisa ne ecim rrugëve tabelat reklamuese shikojnë drejt neve me qindra trupa të zhveshur në to. Revistat e femrave na ofrojnë “këshilla të vogla për seks të çmendur” përderisa […]

Posted in Ne znam | Also tagged , , , , | Leave a comment

Nuk e di

Ju nuk e dini, por çfarë duhet të dini është se askush tjetër nuk e din më mirë se ju. Secili prej nesh meriton një kohë të caktuar për të vendosur. Kjo vendosshmëri mund të ndikohet nga opinione të ndryshme sepse çdonjëri ka qëndrimin e vet në lidhje me seksin: familja, mësuesit, njerëzit në shou […]

Bëhu gati

   

Presioni bashkmoshatarëve

Ne të gjithë e kemi bërë, përveç teje! A dëshiron të mbetesh i virgjër për tërë jetën? Njeri, a po don që secila femër me kon me ma shum eksperiencë se sa ti a? Nuk ke sapun ndër pantolla që të hargjohet! Kur – nëse jo tani, përderisa jemi të ri? Këto dhe qëndrime të […]

Posted in Ne znam, Zbulo Veten | Also tagged , , | Leave a comment

Presioni i familjes

Në familjet tradicionale seksualiteti femëror përceptohet shumë më ndryshe se sa seksualiteti mashkullor. Duke pasur parasysh që ne jetojmë në një kulturë patriarkale, egziston një opinion i gjërë që është shumë normale për nje djalë të ri të përfshihet në lidhje seksuale në moshë të re dhe nuk konsiderohet si e padrejtë nëse kanë më shumë […]

Posted in Ne znam | Also tagged , , , , | Leave a comment

10 Këshila për herën ë parë

Është shumë e rëndësishme që ju të përzgjedhni me kujdes partnerin. Seksi është shumë më i mirë me dikënd që me të vërtet na pëlqen, më shum se sa me dikënd të rastit dhe që është cool: Aksion! Bisedo para dhe bisedo pas. Është mirë të dihet për pritjet që i keni, çfarë ju pëlqen e […]

Posted in Spremni smo | Also tagged , , | Leave a comment

Kontraceptivët

SredstvaKontracepcije

TABLETA HORMONE Nuk ka asnjë dyshim se tabletat, për emancipimin e gruas, kan pasur efekt më të madh se sa makina për larje. Sepse, nëse makina për larje ka krijuar me tepër kohë të lirë për to, tabletat kontraceptive ju kanë dhënë më tepër kohë të lirë për dashuri, dhe seks pa përkushtim apo frikë […]

Posted in Kontracepsioni | Also tagged , | Leave a comment