Lidhjet intime

Seksualiteti është kompleks, luksoz dhe i pazakonshëm.

Seksualiteti nënkupton zbulimin e vetes si një qenie seksuale: pranimi i të gjitha ndryshimeve që ndodhin në trupin tonë gjatë pubertetit, zbulimi i orientimit tonë seksual dhe identitetin seksual. Ajo ndikon në emocionet tona, dhe emocionet tona ndikojnë në dëshirat dhe mendimet tona.

Lidhjet seksuale gjithashtu janë pjesë e seksualitetit tonë, por nuk është e thënë që duhet të jemi seksualisht aktiv me qëllim ta zbulojmë seksualitetin tonë. Është tërësisht individuale kur do ta ndërmerrni këtë hap në zbulimin e seksualiteti tuaj dhe të tjerëve, apo kur filloni të shkëmbeni emocionet, ndjenjat, puthjet dhe përfshirjen në lidhjet seksuale

LIDHJET PËR NJË NATË
LIDHJET PA ASNJË LIDHJE
LIDHJET ROMANTIKE
DHUNA NË LIDHJE

 

«Prev | Next»