MASHKULL-MASHKULL

Nëse ju jeni një mashkull që është i tërhequr nga mashkujt tjerë, orientimi juaj është homoseksual. Përgjatë historisë, shumë është shkruar për dashurinë midis dy burrave si e ndaluar, por pavarësisht kësaj, edhe sot homoseksualët përjetojnë një periudhë të vështirë të jetës që ndodh kur ata duhet të tregojnë preferencat e tyre seksuale, tek familja e tyre po miqtë. Homoseksualiteti në pubërtet mund të jetë vetem një fazë që ju jeni duke e kaluar, por nëse ju jeni të sigurtë se ju nuk jeni të tërhequr nga femrat, atëher jeni I guximshëm dhe I vetë-qëndrueshëm, pavarsisht nga presioni I mjedisit. Ju duhet të dini se edhe burrat homoseksualë janë miqë të mirë të grave, janë njerëz me shije të mpreht dhe artistë të talentuar. Disa prej njerëzve të famshëm homoseksual janë: Plato, Leonardo da Vinci, Michelangelo, Peter llych Tchaikovsky, George Michial, Ricky Martin dhe shumë të tjerë me ndikim.

This entry was posted in Orientimi seksual and tagged , , . Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.