Category Archives: Djemtë në Pubertet

Ereksioni dhe ëndrrat e lagura

Ereksioni Ereksioni është kur organi juaj seksual ngritet, zgjërohet,ngritet nga eksitimi seksual. Ai mund të shkaktohet nga kontakti, shiqimi, mendimet….dhe është shumë mirë nëse mund ta shkaktoni lehtë. Nëse kjo ndodhë në pishinë ju mundë të jeni në siklet, por paramendoni se sa e turpshme kjo do të ishte në qoftë se, në një tjetër […]

Posted in Djemtë në Pubertet | Tagged , , , | Leave a comment

Trupi i mashkullit

Hajde, shiqo tash në mes të këmbëve tuaja! Për të kuptuar më mirë se çfarë po ndodh atje, shikoni në këtë vizatim. Qesja është adresa në të cilën, në trupin e njeriut, gjenden testikujt. Kjo adresë është e rëndësishme sepse aty prodhohet sperma; qelizat seksuale mashkullore, të cilat në vetvete-si një çip kompjuteri, mbajnë kodin […]

Posted in Djemtë në Pubertet | Tagged , , , | Leave a comment