Blerja e prezervativëve


Disa meshkuj të rinjë e posaçërisht femrat e reja shpesh here turpërohen kur duan të blejnë preservative ne barnatore. Kjo ndjenjë nuk arsyetohet, sepse mesazhi i vetëm të cilin e dërgoni gjatë blerjës së prezervativëve është që ju u tregoni të gjithëve se jeni një person përgjegjës dhe seksualisht aktiv. Anjëra nga këto dy informacione nuk janë të këqija, apo jo?

Nëse akoma mendoni se blerja e prezervativëve është turpëruese, paramendoni sa e turpshme është nëse do të duheni të bleni drogë për ndonjë infeksion seksualisht transmetues.

Dhe nëse mendoni se prezervativët janë të shtrenjtë, kujtoni sa janë më të lire se pelenat.

« Previous | Next »